Anna Summer Events Targu Jiu
Ai intrebări ?

Contactează-ne!

Suntem aici pentru a vă ajuta! Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere suportul necesar pentru o experiență de neuitat la ANNA Summer Events.

Telefon

0374-497-904

E-mail

office@annasummerevents.ro

adresă
Insulița Jiului,

Târgu Jiu, Gorj
Romania

Program

Luni-Joi: 09-20
Vineri-Duminică: 09-18.30*
* Ne rezervăm dreptul de a scurta programul de funcționare în anumite zile de weekend

Întrebări frecvente

Pentru a vă asigura o experiență plăcută și fără griji la ANNA Summer Events, am compilat o listă de întrebări frecvente și răspunsurile lor. Vă rugăm să consultați această secțiune pentru a găsi informații utile despre regulile și facilitățile complexului nostru.

Luni – Vineri: 09.00-20.00

Sâmbătă și Duminică: 09.00-18.30 *În anumite zile de weekend programul poate fi prelungit.

Da, este interzis accesul persoanelor sub influența alcoolului sau a drogurilor, cu plăgi deschise, dermite, dermatoze, boli transmisibile sau persoane cu aspect respingător și haine murdare.

Este obligatoriu să faceți duș înainte de a intra în piscină, să purtați papuci de baie și să intrați în apă doar în costum de baie.

Nu, este interzisă introducerea și consumarea de mâncare și băuturi din afara complexului. Acestea trebuie achiziționate de la barul sau restaurantul nostru.

Nu, este interzisă introducerea și consumarea de mâncare și băuturi din afara complexului. Acestea trebuie achiziționate de la barul sau restaurantul nostru.

Fumatul este interzis pe marginea piscinei. Scrumatul și aruncatul țigărilor în piscină sau pe plajă sunt de asemenea interzise.

Copiii sub 10 ani trebuie să fie însoțiți și supravegheați în permanență.

În condiții meteorologice extreme, conducerea poate decide închiderea complexului pe o perioadă nedeterminată pentru siguranța vizitatorilor.

Nerespectarea regulamentului poate conduce la avertismente verbale, evacuare sau interzicerea accesului în complex.

ANNA Summer Events nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau dispariția lucrurilor personale lăsate sau uitate în incinta complexului.

Formular de contact

Suntem aici pentru a vă ajuta!