Politica de Rambursare

Nu se restituie sumele plătite și nu se compensează dreptul de intrare sau alte servicii sau produse deja plătite. Nu se restituie contravaloarea în bani și nu se înlocuiesc voucherele sau alte documente care nu au fost utilizate în termen. La momentul la care efectuați comanda unui serviciu sau produs (inclusiv mâncare sau băutură) aveți obligația de a verifica cele înscrise pe bonul aferent comenzii; restul în bani se verifică imediat, la momentul primirii bonului fiscal; reclamațiile ulterioare nu se iau în considerare.

Dumneavoastră, ca vizitator, aveți obligația de a vă asigura că îndepliniți condițiile pentru a putea beneficia de acces și de diversele servicii ANNA Summer Events și cunoașteți regulile de ordine interioară (de exemplu, aveți costum de baie, aveți vârsta necesară pentru a utiliza o anumită facilitate ANNA Summer Events, etc).

Nu se restituie sumele plătite pentru motivul că nu ați cunoscut o anumită regulă sau condiție de utilizare a facilităților.

În cadrul ANNA Summer Events, ofertele speciale de orice fel, permanente sau temporare, nu se cumulează.

Fiecare vizitator trebuie să păstreze brățara de acces și obiectele împrumutate astfel încât să se evite pierderea acestora. Brățara de acces se va purta pe mână pe toată durata șederii, inclusiv în timpul băilor, și nu se va lăsa nesupravegheată. Nerespectarea acestor prevederi presupune, în cazul pierderii, o conduită culpabilă din partea vizitatorului. Dovada îndeplinirii corespunzătoare a obligației de păstrare se va face, în caz de litigiu, de către vizitator. La finalul vizitei, brățara se predă la case de către persoana care a purtat-o (nu se pot preda mai multe brățări de către o singură persoană).

Achiziționarea dreptului de intrare conferă dreptul de acces doar în zona pentru care s-a achiziționat bilet și nu conferă gratuit drepturi la alte zone sau la servicii sau programe suplimentare (cum ar fi alimente, băutură, masaj, etc., acestea achiziționându-se separat).

Facilitățile aflate într-o anumită zonă a ANNA Summer Events sunt destinate exclusiv vizitatorilor care au achiziționat drept de acces și nu pot fi utilizate de ceilalți vizitatori.

În Complexul ANNA Summer Events nu se fac niciun fel de rezervări privind facilitățile Complexului, cu excepțiile expres prevăzute pe website sau în materialele promoționale (de exemplu se permit rezervări pentru serviciile de masaj).

Tariful de acces nu oferă garanția disponibilității unui șezlong, acestea putând fi ocupate în limita locurilor disponibile. Tariful de acces nu garantează accesul la un vestiar personal, ANNA Summer Events putând elibera brățări fără acces la vestiar copiilor cu vârsta sub 14 ani, precum și celorlalți clienți în perioadele cu aflux mare de vizitatori (de ex., vacanțe școlare, sărbători legale etc.).

Este interzisă ocuparea unui șezlong fără a fi prezent (ex: nu este permisă rezervarea prin așezarea unui prosop sau obiect).